Dorpshuis “Ons Huus”
Beemterweg 25A
7341 PB  Beemte Broekland
Telefoon: 06-27284949
E-mail: info@onshuus.nl

Eetcafé Ons Huus

In het dorpshuis is een café gevestigd en deze vormt een gezellige huiskamer waar onder het genot van een hapje en een drankje kan worden bijgekletst.
Van dinsdagavond tot en met donderdagavond zijn er allerlei activiteiten. Ook kunt u bij ons terecht voor een potje biljart of pool, dart, kaartavonden en diverse workshops. de zaterdagen en zondagen zijn zeer geschikt voor besloten feesten en partijen. Een gezellige familiedag, een verjaardag of gewoon lekker eten met een aantal vrienden. Er is veel mogelijk alleen dient u dit wel even van te voren te bespreken.


Naast het café heeft het dorpshuis ook de beschikking over vergaderruimtes, een sportzaal, een voetbalveld en ruime parkeergelegenheid.
Ons Huus is een gezellig dorpshuis waar iedereen zich thuis kan voelen. De sportzaal kunnen wij snel voor u omtoveren tot een zaal met een gezellige ambiance waar feesten, concerten, lezingen, toneel- en theateravonden gehouden kunnen worden.
Ook kunt u in ons café terecht voor een gezellig feest of u kunt vergaderen met tussendoor of aansluitend een lunch of diner.
Bij ons is veel mogelijk. Komt u gerust eens kijken en proef de sfeer van onze gezellige woonkamer.