Dorpshuis “Ons Huus”
Beemterweg 25A
7341 PB  Beemte Broekland
Telefoon: 06-27284949
E-mail: info@onshuus.nl

Rondje Beemte zaterdag 6 augustus 2022 

Dit jaar gaat het weer gebeuren: het Rondje Beemte. Naast de deelnemers van het eerste uur hebben we dit jaar ook nieuwe namen en adressen in het Rondje. Twaalf adressen in totaal. Niet te lang blijven plakken dus, anders kom je niet rond!!

Het routekaartje kun je hier downloaden. Op de dag zelf liggen ze op elk deelnemend adres. 

Rondje Beemte?
Voor wie voor het eerst hoort van Rondje Beemte: dit is een heerlijke fietstocht langs leuke en bijzondere adressen in het landelijke gebied van Beemte/Broekland en het Weteringsbroek. Onderweg ben je welkom bij deelnemers die hun kunst, hobby en/of ambachten aan je laten zien. Een overzicht van de deelnemers wordt binnenkort op deze pagina geplaatst. 

Lekker gevarieerd
Het aanbod is weer even gevarieerd als aantrekkelijk: houtdraaien, lokale geschiedenis, plantaardige objecten, schilderijen, fotografie, ambachtelijke meubelrestauratie, tuinen en nog veel meer!! Op elk adres is het de moeite meer dan waard om een kijkje te nemen. Tussen 11 en 17.00 uur ben je van harte welkom bij de deelnemers.

Horeca
Bij dorpshuus Ons Huus is ook van alles te bewonderen. Terras en café zijn geopend, alles staat klaar om de fietsers te verwennen met onder andere koffie met gebak, soft-ijs, snacks en een (fris)drankje.

Parkeren
Kom je van ver en knoop je de fiets achter op de auto? Parkeren kan o.a. bij:
Wilhelminakerk en dorpshuus Ons Huus , De Beemte
Parkeerplaats voetbalvereniging V&L in De Vecht